СКОРО Тук ще бъде изготвен текст за Промо/Уведомления
ЛогоМарциганица

Забавления

ЗАБАВЛЕНИЯ & АТРАКЦИЯ

Хижа Марциганица предлага

Тук ще откриете свят от ярки впечатления и незабравими моменти! Ние се гордеем с това, че предлагаме разнообразие от забавления за всички възрасти и интереси. Независимо дали сте спортист, любител на природата или просто търсите изпълнена със забавления почивка, ние имаме нещо специално за всеки.

Лилиана Златанова

Управител на комплекса

ГОДИНИ ИСТОРИЯ
+ 0

МАРШРУТИ

Туристически маршрути

1

МАРЦИГАНИЦА - ПЕЩЕРА "ДОБРОСТАНСКИ БИСЕР"

От хижа "Марциганица" тръгвате по пътеката за пещера "Добростански бисер", маркирана с успоредна жълта/зелена маркировка. След пещерата, минавате край красивия връх "Попа", сред смесена гора се спускате до пейки и маса при местност "Радославец". До тук от началото на маршрута сте изминали 2.5 км.

Чешми по маршрута – една

Денивелация: – 810 м. (+810 на изкачване)

Разстояние 7.3 км.

Приблизително време за изминаване: 3 ч (5 ч на изкачване)

Маркировка: жълта

Трудност: средна (висока на изкачване)

2

МАРШРУТ ХИЖА МАРЦИГАНИЦА

Ще има информация за готови маршрути

3

МАРШРУТ ХИЖА МАРЦИГАНИЦА

Ще има информация за готови маршрути

4

МАРШРУТ ХИЖА МАРЦИГАНИЦА

Ще има информация за готови маршрути

ЗИМНИЕ РАЗВЛЕЧЕНИЯ

Ски, Сноуборд, Шейна

Потопете се в зимните забавления максимално! Наемете ски, сноуборд или шейни и се насладете на ски уроци, за да направите преживяването си още по-запомнящо се. Открийте забавлението на нашите планински пътеки днес!

ЗА ДЕЦА

Детски Кът

Детският кът в нашия комплекс е вълшебно място, където децата могат да играят, творят и да се развиват в безопасна и вдъхновяваща среда. Ярки играчки, цветни стени и грижовен персонал създават атмосфера на радост и обучение. При нас всеки малък гост намира своето кътче във вълшебния свят на детството!

Комплекс Хижа Марциганица

Изследвайте красотата на природата с нашите уникални туристически пътеки. От приключенски пътеки до впечатляващи пейзажи, ние имаме маршрут за всеки пътник.