СКОРО Тук ще бъде изготвен текст за Промо/Уведомления
ЛогоМарциганица

Заведения

Закуска : 08:00 - 10:00

Обяд : 12:00 - 14:30

Вечеря : 18:30 - 21:00

места
0 .
РЕСТОРАНТ

Българска кухня в прегръдката на природата

Нашият уютен ресторант в планината е оазис на свежест и вдъхновение. Потопете се в атмосферата на природата, наслаждавайки се на чист въздух и великолепни гледки. Във всяко ястие от нашето изискано меню се усеща нежността на природата, подправена с разкош от вкусове. Тук хармонията на природата и изисканата кухня се срещат за вашето пълно удовлетворение.

Закуска

08:00 - 10:00

Сутрешна наслада във всяка хапка. Вашата идеална закуска в нашия ресторант!

Обяд

12:00 - 14:30

Вкусни обеди всеки ден. Влезте и се насладете в нашия ресторант!

Вечеря

18:30 - 21:00

Наслаждавай се на вечерята Нови вкусове всяка вечер в нашия ресторант!

ЗИМНИ ЗАБАВЛЕНИЯ

Ски писта Марциганица

Насладете се на скоростта и красотата на нашите ски писти. Идеално място за зимни забавления и здравословен начин на живот.

СМАРТ КЛЮЧ

МЯСТО ЗА БАГАЖ

ГОЛЕМИ СТАИ

WIFI ЗОНИ

НАЙ-ДОБРОТО ИЗЖИВЯВАНЕ

5/5
Каним ви в нашия комплекс Хижа Марциганица! Страхотна храна, красиви гледки, чист въздух - всичко това е тук. Опитайте да се отпуснете в нашата спа зона. През зимата - ски, сноуборд, шейни. Заповядайте и се насладете на почивката си максимално!
Хижа Марциганица
1972
ВИНАРНА

Идеално място за продължаване на банкета и за наслада на луксозни напитки

Добре дошли в уникално пространство, където удоволствието от релакса е съчетано с хубаво вино и вкусни закуски. Нашето място е идеалното място за тези, които търсят комфорт и възможност да продължат банкета в луксозна обстановка. Открийте нашето богато винено меню, където всяка бутилка е история с изключителен вкус. Нашите предястия, внимателно съчетани с вина, превръщат празника ви в истинско кулинарно пиршество. Седнете до късно, насладете се на атмосферата и се потопете в света на скъпите алкохолни напитки - тук всеки момент става уникален и неповторим.

Винарна

18:30 - 21:00

места
0 .

Хижа Марциганица